FAQ’s

Vandaag heb ik mijn Pavelinni tafellopers gekocht met verpakking ontvangen en er zitten kreuken op de tafellopers. Hoe krijg ik deze eruit?
De kreuken krijg je eruit door met een vochtige handdoek erover te strijken. Deze zijn er niet meteen volledig uit. Naarmate de tafelloper of placemat op de tafel ligt, gaan deze kreuken eruit.
 
Kan ik mijn Pavelinni tafellopers en/of placemats laten personaliseren?
Ja dat is zeker mogelijk! Je kan de naam of logo van je zaak erop laten borduren. De plaats van borduring kan ook gekozen worden. Ook kunnen de tafellopers en/of placemats volledig op maat gemaakt worden naar wens van de klant.
 
Kan ik mijn Pavelinni placemat en/of tafelloper dubbelzijdig kopen?
Dit is geen probleem. De Pavelinni placemat en/of tafelloper kunnen dubbelzijdig geproduceerd worden.
 
Hoe kan ik mijn Pavelinni tafellopers en/of placemats het beste onderhouden?
Er zijn geen specifieke onderhoudsvoorschriften. Deze kunnen het best onderhouden met onze eigen Pavelinni Spray. Heeft u geen Pavelinni cleaner in huis, gebruik dan een goede ontvetter, zoals Dreft of Dethol.
 
Kan mijn Pavelinni tafelloper en/of placemat in de wasmachine?
Dit is perfect mogelijk, maar de functie zwieren mag niet gebruikt worden op de wasmachine! Let op, dan heeft u wel een lange droogtijd.
 
Wat met pen op mijn Pavelinni tafelloper en/of placemat?
Pen is een probleem, dit gaat er zelden uit. Het enige wat ondernomen kan worden, is meteen reageren en afvegen.
 
Zijn Pavelinni tafellopers en/of placemats tegen de regen bestand?
De Pavelinni tafellopers en/of placemats zijn bestand tegen de regen dit is helemaal geen probleem.
 
Is het mogelijk om andere maten te bestellen dan de standaard maten?
We zijn zelf fabrikant en kunnen alles op maat maken. Een extra lange of extra brede tafelloper en/of placemat is mogelijk. Er moet enkel rekening gehouden worden met een maximum breedte van 135cm voor alles in 1 stuk te hebben. Zijn de maten groten dan 135cm breedte, is geen probleem, dan heeft u gewoon een verbindingsnaad die gestikt is in het midden.
 
Ik heb een ronde tafel. Kan ik een ronde tafelloper en/of placemat laten maken?
Deze kunnen op maat gemaakt worden. Natuurlijk altijd opletten met de maximum breedte van 135cm, anders heeft u een verbindingsnaad.