Ontwerp jouw unieke tafelaccessoires en schorten met gemak bij MyPavelinni!

Personaliseer placemats, bestekzakjes, tafellopers en broodmandjes helemaal naar jouw wensen. Het beste deel? Je kunt al vanaf 1 stuk bestellen en profiteren van onze uitgebreide kleuropties.
Bij My Pavelinni heb je de keuze uit maar liefst 41 kleuren! Ontdek de voordelen van onze hoogwaardige eco-lederen producten. Ze zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook eenvoudig schoon te maken. En het wordt nog beter! Onze eco-lederen producten kunnen zelfs tweekleurig worden gemaakt, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om jouw tafelsetting naar een hoger niveau te tillen. Geef jouw tafelsetting een unieke uitstraling met de combinatie die perfect bij jouw stijl past.
Voor het borduren van jouw logo/naam rekenen we een instelkost van €65. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal stiksels, dus neem contact met ons op via WhatsApp (rechtsonder op onze website) voor een gepersonaliseerde offerte.
En er is meer! Naast de eco-lederen producten bieden we ook de optie om schorten te voorzien van een flexprint. Kies jouw gewenste ontwerp en voeg jouw logo of tekst toe om een gepersonaliseerde touch aan de schorten te geven.
Wacht niet langer en neem contact met ons op via WhatsApp (rechtsonder) om jouw logo/naam borduring of schort- of kledingpersonalisatie te bespreken.
Geef jouw tafelsetting en team een persoonlijke touch met de hoogwaardige producten en maatwerkopties van My Pavelinni.