Algemeen

Onze showroom bevindt zich in ons kantoor in Tongeren. Je bent altijd welkom na afspraak.

Zodra je bestelling is verwerkt en betaald, ontvang je een orderbevestiging. De factuur wordt vervolgens in een aparte e-mail naar je toegezonden. Mocht je de factuur niet hebben ontvangen of deze niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op met ons via info@pavelinni.com en wij zullen u de factuur alsnog toesturen.

Bij Pavelinni bieden we een garantie van twee jaar op fabrieksfouten. Als er binnen deze periode een defect optreedt als gevolg van een fout in het fabricageproces, zorgen wij voor reparatie of vervanging van het product. Neem contact op met onze klantenservice voor ondersteuning bij garantieclaims.

Verzending

Voor leveringen binnen de BENELUX geldt gratis verzending voor bestellingen boven €49. Bestellingen onder dit bedrag hebben een verzendkost van €7.

Voor leveringen buiten de BENELUX geldt gratis verzending voor bestellingen boven €199. Voor bestellingen onder €199 wordt een vast bedrag van €15 in rekening gebracht voor verzending.

We verzenden binnen de Europese Unie (EU). Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk zijn dus niet inbegrepen.

De meeste bestellingen kan je na afspraak komen ophalen aan ons kantoor in Tongeren.

Direct na ontvangst vragen we je vriendelijk om je goederen te inspecteren. Als je zichtbare gebreken opmerkt, zoals afwijkingen van de overeenkomst, meld dit dan binnen 48 uur schriftelijk aan ons. Controleer ook altijd de verpakking voordat je tekent voor ontvangst bij de pakketdienst. Als de verpakking al beschadigd is, is het beter om de levering te weigeren en contact op te nemen met onze klantenservice. Andere gebreken dienen binnen 48 uur nadat ze zijn opgemerkt, of redelijkerwijs hadden kunnen worden opgemerkt, doch uiterlijk één maand na levering van de goederen, schriftelijk aan ons te worden gemeld. Om je probleem snel op te lossen, vragen we je om het schriftelijk per e-mail aan ons te melden, inclusief duidelijke foto's van het probleem of de schade, en vermeld daarbij het referentienummer van je order.

De levertijden variëren per product en worden beïnvloed door het aantal dat je bestelt. Je vindt de geschatte levertijd op de productpagina.

Retourneren

Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Zorg er wel voor dat je het product en de verpakking netjes houdt. Je mag het product uitpakken en testen zoals je dat in een winkel zou doen.

Houd er rekening mee dat maatwerk, producten op bestelling of gepersonaliseerde items niet geretourneerd kunnen worden, omdat deze speciaal voor jou zijn gemaakt. Dit geldt bijvoorbeeld voor tafelkleding op maat.

Retouren worden binnen 14 dagen na ontvangst door ons binnengeboekt en verwerkt, hoewel we natuurlijk streven naar een snellere afhandeling. 

Na het binnenboeken van je retour, zullen we het aankoopbedrag binnen 2 tot 4 werkdagen aan u terugbetalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt bij het plaatsen van uw bestelling, om zo een soepele en snelle afhandeling van de terugbetaling te garanderen. 

Als je een product wilt retourneren, maken we dit proces graag zo eenvoudig mogelijk voor je. Je kunt bij ons een retourlabel aanvragen, waarmee je het product kosteloos kunt terugsturen naar Pavelinni. De retourkosten zijn volledig voor onze rekening, omdat we willen dat je tevreden bent met je aankoop en geen extra kosten hoeft te maken als je besluit iets terug te sturen.

Neem simpelweg contact op met onze en vraag om een retourlabel. We bezorgen je de label, zodat je het product veilig kunt retourneren zonder extra kosten.

Betaalwijzen

Betalen kan via Bancontact, Crecitcard, Paypal of zelfs via een gewone bankoverschrijving.

Klantenservice

Maak gebruik van onze Live Chat

Stuur ons een bericht

Naar het contactformulier