Upgrade je Restaurant, brasserie of Bistro naar een stijlvolle & professionele uitstraling met onze hoogwaardige horeca kledij. Maak nu je afspraak!

functionele-keuken-en-horeca-kledij-robuuste-koksvesten-stijlvolle-hemden-en-praktische-schorten
  • Stijl & Comfort Hand in Hand

Onze beroepskledij voor de horeca en keuken combineert elegantie met comfort. Productiviteit gegarandeerd wanneer je personeel zich de hele dag door prettig voelt en er tegelijkertijd fantastisch uitziet. Van functionele keuken en horeca kledij tot robuuste koksvesten, stijlvolle hemden en praktische schorten, onze selectie is uitgebreid en voldoet aan alle wensen. Kies uit verschillende kleuren, designs en materialen om een unieke teamlook te creëren die perfect past bij jouw huisstijl.

  • Professionele Uitstraling

Personeel in hoogwaardige horecakledij straalt professionaliteit uit en wekt vertrouwen bij je gasten. Het laat zien dat je aandacht besteedt aan elk detail en zorgt voor een positieve indruk vanaf het eerste moment. Met Pavelinni's professionele horeca kleding maak je een statement: jullie zijn een team dat klaar is om fantastische service te bieden!

Functionele-schort-met-logo-bedrukking-voor-optimale-service. Pavelinni-keuken-en-horeca-kledij
Stijlvolle-serveerster-met-pavelinni-bedrijfskleding-moderne-schort-voor-een-chique-&-gastvrije-look
  • Unieke Teamlook met Bedrukking

Wil je jouw horecakleding echt naar een hoger niveau tillen? Laat je logo of bedrijfsnaam discreet op de kledingstukken bedrukken voor een gepersonaliseerde touch. Zo creëer je een unieke teamlook die jouw restaurant onderscheidt van de rest.

Neem contact op via het contactformulier of onze chat voor personalisatie mogelijkheden met jouw logo.

MEER DAN ENKEL HORECA KLEDIJ

Bij Pavelinni vind je naast kleding ook bijpassende accessoires zoals schorten, portefeuilles en holsters. Zo kun je jouw personeel helemaal in stijl uitrusten voor optimale functionaliteit en een complete look.

Ontdek Ons Assortiment:

Benieuwd naar onze collectie horecakleding? Neem dan een kijkje in onze webshop of bezoek onze showroom! Ons team helpt je graag de perfecte outfits te vinden voor jouw horecapersoneel.

Jazeker! Wij bieden bedrukkingsservice aan voor logo's, bedrijfsnamen of andere teksten. Neem contact op voor meer informatie

Absoluut! Wij gebruiken hoogwaardige materialen die ademend en comfortabel zijn om te dragen, zodat je personeel zich de hele dag prettig voelt.

Ons assortiment omvat koksjassen, broeken, schorten, jurken, overhemden, blouses, vesten en accessoires.

Klantenservice

Maak gebruik van onze Live Chat

Stuur ons een bericht

Naar het contactformulier