Ja, onze schorten zijn over het algemeen geschikt om te wassen in de wasmachine. We raden aan om ze te wassen op een temperatuur van maximaal 60 graden Celsius voor het beste resultaat.

Hoewel sommige schorten geschikt zijn voor de droger, adviseren we over het algemeen om ze aan de lucht te laten drogen om de kwaliteit van het materiaal te behouden. Raadpleeg het waslabel van je specifieke schort voor de beste droogmethode.

Ja, de meeste schorten kunnen gestreken worden. Gebruik een matig warm strijkijzer en strijk indien nodig aan de achterkant van het schort om eventuele decoraties te beschermen.

Voor algemene vlekken raden we aan om het schort te wassen volgens de instructies op het waslabel. Voor hardnekkige vlekken kunnen pre-treatment producten zoals vlekverwijderaars helpen. Test altijd eerst op een klein, onopvallend deel van het schort voordat je het op de hele vlek aanbrengt.

Onze schorten zijn vooraf gekrompen om krimp tot een minimum te beperken. Echter, kleine krimp is normaal bij het wassen van katoenen producten. Volg de wasinstructies zorgvuldig op om krimp te minimaliseren.

Ja, al van onze schorten zijn ontworpen met duurzame materialen die geschikt zijn voor intensief gebruik in de horeca en de keuken. Bekijk onze collectie voor specifieke schorten die aan jouw professionele behoeften voldoen.

Ja, we bieden personalisatie van schorten met flexprint aan! Met onze flexprint-optie kun je je schorten een uniek tintje geven door ze te laten bedrukken met namen, logo's of andere ontwerpen naar keuze. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over personalisatiemogelijkheden en prijzen. We helpen je graag bij het creëren van een gepersonaliseerd schort dat perfect bij jouw stijl past!

Klantenservice

Maak gebruik van onze Live Chat

Stuur ons een bericht

Naar het contactformulier