Leg een vochtige handdoek over de tafelloper en strijk deze op een lage temperatuur. Naarmate de tafelloper of placemat op de tafel ligt, gaan deze kreuken eruit.

Ja dat is zeker mogelijk! Je kan de naam of het logo van je zaak erop laten borduren. De plaats van borduring kan gekozen worden. De tafellopers en/of placemats kunnen volledig op maat gemaakt.

Bij enkelzijdig wordt de onderkant afgewerkt met zwart textiel.
Bij dubbelzijdig heeft u eco-leder langs beide zijden.

Nadeel enkelzijdig:

- naargelang de oppervlakte van de tafel kan de enkelzijdige tafelloper en/of placemat gaan schuiven. Een dubbelzijdige tafeloper en/of placemat is antislip.

- het zwarte textiel kan niet op dezelfde manier schoon gemaakt worden als het eco-leder

Er zijn geen specifieke onderhoudsvoorschriften. Deze kunnen het best onderhouden met onze eigen Pavelinni Spray. Heeft u geen Pavelinni cleaner in huis, gebruik dan een goede ontvetter, zoals Dreft of Dethol.

Dit is perfect mogelijk, maar de functie centrifugeren mag niet gebruikt worden op de wasmachine! Let op, dan heeft u wel een lange droogtijd.

Inkt gaat er zelden uit, het enige wat ondernomen kan worden, is meteen reageren en afvegen.

De Pavelinni tafellopers en/of placemats zijn bestand tegen de regen dit is helemaal geen probleem. Ze moeten echter wel droog gestockeerd worden.

We zijn zelf fabrikant en kunnen alles op maat maken. Een extra lange of extra brede tafelloper en/of placemat is mogelijk. Er moet enkel rekening gehouden worden met een maximum breedte van 135cm voor alles in 1 stuk te hebben. Zijn de maten groten dan 135cm breedte, is geen probleem, dan heeft u gewoon een verbindingsnaad die gestikt is in het midden.

Deze kunnen op maat gemaakt worden. Natuurlijk altijd opletten met de maximum breedte van 135cm, anders heeft u een verbindingsnaad.

Klantenservice

Maak gebruik van onze Live Chat

Stuur ons een bericht

Naar het contactformulier